Πότε θα είναι έτοιμος ο Μολ;

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του (περισσότερα ΕΔΩ) δεν επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του Ζοέλ Μολ στον Απόλλωνα, αφού δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας σημείωσε ότι υπάρχει προσύμφωνο, αλλά μέχρι αυτό να γίνει επίσημο, όλα παραμένουν ανοικτά για την περίπτωση αυτή. Πάντως, για να μην ολοκληρωθεί η μετακίνηση του πρώην πορτιέρο της Πάφος FC, πρέπει να γίνουν πολλά και αλυσιδωτά. Ο Ελβετός τερματοφύλακας συμφώνησε, έβαλε υπογραφή και αυτό που απομένει είναι να εκδοθεί το επίσημο φιρμάνι για να οριστικοποιηθεί η μετακόμισή του από την Πάφο στη Λεμεσό.

Να θυμίσουμε πως ο ποδοσφαιριστής αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο θα τον «κρατήσει» εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα, οπότε στο όριο προλαβαίνει την έναρξη της προετοιμασίας που έχει οριστεί για τις 18 του Ιούνη, τότε που θα μαζευτούν όλοι όσους υπολογίζει ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Αν κυλήσουν όλα βάσει προγράμματος τότε αναμένεται να εισχωρήσει με τους υπόλοιπους στις προπονήσεις, όταν η ομάδα θα μεταβεί στην Αυστρία για το βασικό στάδιο στις 21 Ιουνίου, εκεί όπου θα δοθούν και δυνατά φιλικά.

Κυριάκος Αποστόλου