Ώρα αποφάσεων για Λαρένα

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρίσκονται σε διακοπές, ωστόσο, η διοίκηση και το προπονητικό τιμ εργάζονται σκληρά για τη στελέχωση του ρόστερ της ερχόμενης περιόδου που αναμένεται συναρπαστική σε όλα τα επίπεδα.

Οι «κιτρινοπράσινοι» διατηρούν ανοικτές υποθέσεις με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές, και προσπαθούν να τις «κλείσουν» γρήγορα για να προχωρήσουν παρακάτω. Σε αυτές τις κινήσεις όπως είναι γνωστό, καταλυτικό ρόλο θα παίξει ο Άντερ Μουρίγιο, ο οποίος καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για παίκτες ορόσημο στην ιστορία της ομάδας.

Για παράδειγμα, το συμβόλαιο του Χόρχε Λαρένα έχει εκπνεύσει και ο τεχνικός Διευθυντής της ομάδας από τη Λάρνακα «ζυγίζει» τα δεδομένα για να γραφτεί η τελική απόφαση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα υπέρ και τα κατά είναι μοιρασμένα, με την ηλικία του παίκτη να παίζει το… «παιχνίδι» της, αφού η προσφορά του Ισπανού είναι δεδομένη, το ζήτημα είναι εάν θα μπορεί και τους επόμενους μήνες να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο κείμενο μας (περισσότερα ΕΔΩ), ο κόσμος βρίσκεται σε αναμονή, όλα όμως θα «τελειώσουν» σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κυριάκος Αποστόλου