Στρέπελ: «Ίσως μία μέρα γράψω βιβλίο»

Ο Γιούργκεν Στρέπελ έφυγε από την Ανόρθωση, ωστόσο μιλάει για την πρώην ομάδα του, χωρίς να χρησιμοποιεί και τα καλύτερα λόγια.

Ο Ολλανδός τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του, σημειώνοντας ότι μία μέρα μπορεί να γράψει βιβλίο για όσα έζησε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», κυρίως με τη καταβολή των μισθών.

Αναλυτικά:

Για το συμβόλαιο:«Ξέρεις από πριν ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσεις συγκεκριμένα πράγματα όταν μπαίνεις σε μια τέτοια περιπέτεια. Δεν παίρνεις τον μισθό σου στις 25 του μηνός όπως στην Ολλανδία. Στην Κύπρο πρέπει να παλέψεις λίγο περισσότερο. Δεν ανησυχώ για τον μισθό μου, έχω ένα αδιάσειστο συμβόλαιο».

Γενικότερα για το νησί: «Ήταν πάντως μια όμορφη εμπειρία στην Κύπρο. Η κουλτούρα, ο κόσμος μου άρεσαν πάρα πολύ. Αυτή η περιπέτεια είχε μπόλικη γεύση. Χαίρομαι που το έκανα, και ίσως γράψω βιβλίο για το πέρασμα μου».

Για την αφαίρεση βαθμών: «Είναι άσχημο ότι πρέπει να περιμένεις για να πάρεις τα χρήματά σου αλλά το πιο ενοχλητικό από όλα ήταν εκείνοι οι εννέα βαθμοί που χάσαμε. Είμαι απογοητευμένος από αυτή την απόφαση, θα μπορούσαμε ακόμα και να βγούμε στην Ευρώπη. Ξαφνικά όλα ήταν διαφορετικά».

Για τη συνέχεια της καριέρας του: «Τώρα θα κοιτάξω τις προτάσεις που θα έχω για τη συνέχεια στην προπονητική».