Λάζος: «Σε καλό δρόμο του Κίνγκσλεϊ»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα θέματα προγραμματισμού των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά:

Πως έχουν τα πράγματα στα του προγραμματισμού στη Νέα Σαλαμίνα; «Έχουμε ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό και «τρέχουμε» όλα τα θέματα. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μαζί με τον Μάκη Παπαϊωάννου εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν».

Τι γίνεται με τον Κίνγκσλεϊ; «Είναι ένα θέμα που μας «καίει» και είναι σε καλό δρόμο. Θεωρούμε ότι δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα και εκτός απρόοπτου απροόπτου θα συνεχιστεί η συνεργασία μας. Το εμπόδιο, είναι ένα προσωπικό θέμα που αντιμετωπίζει, βρίσκεται σε καλό δρόμο έτσι ώστε να επιλυθεί και να συνεχίσει κανονικά στην ομάδα μας».

Πότε θα ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα; «Μέσα στις επόμενες ημέρες, λογικά, θα ξεκαθαρίσει».

Υπάρχει αγωνία στον κόσμο για όλα τα θέματα: «Ο κόσμος πρέπει να είναι υπομονετικός. Δεν θα γίνει μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αγωνία που υπάρχει. Έχουμε τις ίδιες ανησυχίες με τους οπαδούς και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ποδοσφαιριστές ποιότητας στην ομάδα».