Κωνσταντίνου: «Καμία πρόταση για Ρομπέρζ»

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Τι γίνεται με τον Ρομπέρζ, γράφονται και λέγονται πολλά: «Η θέση του Απόλλωνα είναι ξεκάθαρη. Ότι συνεχίζεται η έρευνα για τους λόγους που ο ποδοσφαιριστής ήθελε να μείνει εκτός με τη Νέα Σαλαμίνα. Έγιναν συζητήσεις, θα αξιολογηθούν τα δεδομένα και θα λυθεί εκ των έσω. Δεν έχουμε ούτε πρόταση, ούτε τίποτε. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Θα δούμε τι ενόχλησε τον ποδοσφαιριστή».

Υπάρχει κάτι από την Ομόνοια; «Όχι δεν υπάρχει κάτι».

Έγιναν επαφές σε επίπεδο παίκτη-διοίκησης-προπονητή; «Έγιναν κάποιες επαφές, θα γίνουν και άλλες την ερχόμενη εβδομάδα και δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο».

Είναι διαφορετική περίπτωση από αυτήν του Μαγκλίτσα έτσι; «Στο συμβόλαιο του Μαγκλίτσα υπήρχε ρήτρα, ενώ το συμβόλαιο του Ρομπέρζ είναι κλειστό σιδεροκέφαλο συμβόλαιο μέχρι το 2022».

Από κει και πέρα πως προχωρεί ο προγραμματισμός; «Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ποιοι θα φύγουν και γνωρίζαμε που χρειάζεται η ομάδα να ενισχυθεί. Υπάρχουν προχωρημένες επαφές με πολλούς ποδοσφαιριστές αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο».

Ούτε ο Ζόελ Μολ;
 «Συμβόλαιο όχι».

Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί ο Απόλλωνας; «Δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία αλλά μπορεί κάποιος να καταλάβει αν δει σε ποιες θέσεις αγωνίζονταν αυτοί που έφυγαν».

Δουλεύει ο Κονναφής με τον Αυγουστή αλλά με βάση το μπάτζετ που τους έδωσε ο Νίκος Κίρζης: «Το είπε ότι ο κ. Κίρζης θα είναι στα ίδια επίπεδα με φέτος και ότι θα χρειαστεί ο Σωφρόνης Αυγουστή θα του το προσφέρει».