Δυνατή παρτίδα «πόκερ» για Ρομπέρζ

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ δίχως αμφιβολία είναι το πρόσωπο των ημερών στον Απόλλωνα, καθώς εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα που του πρόσφερε τόσα πολλά όσα χρόνια βρίσκεται στο νησί μας.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής διατηρεί στάση αναμονής στο θέμα του, διότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ομόνοια, αλλά και από ομάδες του εξωτερικού που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους για να ενισχύσουν την άμυνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε και ο Φανούριος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του, ο παίκτης δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση από σύλλογο που βρίσκεται εντός των συνόρων, ενώ διατηρεί συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» το οποίο είναι κλειστό, άρα η δέσμευση είναι σημαντική.

Η μοναδική προσέγγιση έγινε από ομάδα του εξωτερικού, κάτι που απορρίφθηκε, αφού οι άνθρωποι του Απόλλωνα υπολογίζουν στον Ρομπέρζ που τον θέλει στην προετοιμασία της Αυστρίας ο Σωφρόνης Αυγουστή. Οι «πράσινοι» εάν θέλουν τον κεντρικό αμυντικό πρέπει να μπουν σε γερή παρτίδα «πόκερ» για να κάνουν «all in» και να τον αποκτήσουν.

Κυριάκος Αποστόλου