Ανησυχία: Ο λόγος που είναι εκτός ο Λαφράνς

Η ΑΕΛ κατέκτησε το κύπελλο Κύπρου και «έσπασε» την κατάρα 30 ολόκληρων ετών, κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Ο Κέβιν Λαφράνς χάρηκε με την ψυχή του αυτή την κατάκτηση διότι πρόσφερε πολλά στους «λέοντες», αλλά όπως σημείωσε ο Αντρέας Σοφοκλέους σε δηλώσεις του, παραμένει εκτός ομάδας καθώς αρνήθηκε να ανανεώσει, και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές.

Ο έμπειρος αμυντικός δεν είναι εκτός μόνο από τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού, αλλά και από την Αϊτή για τη «μεγάλη» διοργάνωση του Gold Cup 2019 που θα διεξαχθεί σε τρεις χώρες (Κόστα Ρίκα, ΗΠΑ, Τζαμάικα) μέσα στον ερχόμενο Ιούνιο. Ο προπονητής της Εθνικής του ομάδας δεν τον επέλεξε και αυτό έφερε προβληματισμό στον κόσμο της χώρας.

Ο Marc Collat πήρε μία δύσκολη απόφαση, γιατί κατέληξε όμως σε αυτή; Στην επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κέβιν Λαφράνς έχει σοβαρά προβλήματα με την Ομοσπονδία της Αϊτής, καθώς είχε προβεί σε κάποιες δεσμεύσεις που εν τέλει δεν τηρήθηκαν, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός των επιλογών για τη σπουδαία διοργάνωση.

Ο σπουδαίος αμυντικός που λογικά θα φορέσει τα… έτερα «γαλαζοκίτρινα», έπαιξε σημαντικό ρόλο στα προκριματικά, ωστόσο, έθεσε τον εαυτό τους εκτός των υποχρεώσεων, λόγω όσον γράψαμε παραπάνω. Σίγουρα αυτή η εξέλιξη δεν ευνοεί τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έχει λίγες ημέρες παραπάνω ξεκούρασης!

Κυριάκος Αποστόλου