Σωστά από την αρχή…

Ούτε σε αυτή τη χρονιά κατάφερε η Ομόνοια να επιστρέψει στα ψηλά σκαλοπάτια του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Παρά τις υψηλές προσδοκίες και τους μεγάλους στόχους που τέθηκαν στην αρχή της σεζόν, οι επιλογές του Κάρλος Ολίβα και μετέπειτα του Γιάννη Αναστασίου δεν επέτρεψαν στο «τριφύλλι» θα πρωταγωνιστήσει.

Μοιραία έτσι η Ομόνοια τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας, πολύ πίσω από τις ομάδες που εξασφάλισαν συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ. Ενώ, ούτε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου κατάφερε να φτάσει, μένοντας έτσι για έβδομη σερί σεζόν μακριά από τις διακρίσεις.

Τώρα, με τον Ελλαδίτη τεχνικό να αποτελεί πλέον παρελθόν και τη διοίκηση της ομάδας μαζί με το Νεόφυτο Λάρκου να ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του, άπαντες στοιχηματίζουν σε καλύτερες ημέρες.

Αυτό όμως δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ευχολόγια και υποσχέσεις. Θα πρέπει η Ομόνοια να κάνει ένα σωστό προγραμματισμό, χωρίς να επαναλάβει περσινά και προπέρσινα λάθη, αλλά κυρίως θα πρέπει ο νέος προπονητής να καταλάβει ότι ακόμα και αν η ομάδα μείνει πίσω στη βαθμολογία νωρίς στη σεζόν, ότι δεν μπορεί να σηκώνει λευκή σημαία…

Τάσος Θεοδώρου