Χάνει σπουδαίο «εργαλείο»

Η Νέα Σαλαμίνα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ύστερα από την ολοκλήρωση των «play-offs» που είχαν μπόλικο ενδιαφέρον.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά και την επόμενη σεζόν, αρκετοί από αυτούς δεν πρόκειται να βρίσκονται στο «Αμμόχωστος» για να ενισχύσουν το σύνολο του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Εκτός του Τιάγκο που πηγαίνει στην Ομόνοια, ο Ιβάν Φουστάρ ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο νησί μας, διότι δέχτηκε δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό και αποχωρεί από την καλοκουρδισμένη «μηχανή». Η Νέα Σαλαμίνα χάνει έναν στυλοβάτη της άμυνας, που έκανε τη διαφορά μαζί με τον Γκολομπάρτ, αλλά δε θα είναι μονάχα αυτός που θα ταξιδέψει για άλλες πολιτείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Άγκους και Σικόρσκι που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ αισιοδοξία επικρατεί για την περίπτωση του Κίνγκσλεϊ που επιθυμούν να τον «κρατήσουν» στην ομάδα.

Κυριάκος Αποστόλου