Αποφασισμένη να «γράψει» ιστορία

Η ΑΕΛ με τους περισσότερους χαμένους τελικούς τα τελευταία χρόνια στην ιστορία του κυπέλλου, επιθυμεί να αντιστρέψει την κατάσταση και να κατακτήσει την «κούπα» κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ δεν έχουν εύκολο έργο και το ξέρουν, άλλωστε ποιος τελικός είναι εύκολο «εμπόδιο» για κάποια ομάδα; Τα «όπλα» στη «φαρέτρα» του Βόσνιου τεχνικού είναι πανέτοιμα να «πυροβολήσουν» την αντίπαλη εστία και να φέρουν το τρόπαιο στη Λεμεσό, κάνοντας χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας που τα τελευταία χρόνια γεύεται… πίκρες.

Οι παίκτες ξέρουν πως εάν τα καταφέρουν απόψε (22/5) στο ΓΣΠ θα γράψουν ιστορία, καθώς οι «λέοντες» έχουν να σηκώσουν το συγκεκριμένο τρόπαιο από το μακρινό 1989, τριάντα ολόκληρα χρόνια πίσω. Οι άνθρωποι της ΑΕΛ ζουν και αναπνέουν για την απογευματινή «μάχη» που αναμένεται με ενδιαφέρον, διότι στο αγωνιστικό «κομμάτι» δεν υπάρχουν απουσίες, ενώ δεν αποκλείεται να απολαύσουμε και την τελευταία «παράσταση» του Άλεξ Ντα Σίλβα με τα «γαλαζοκίτρινα».

Από κει και πέρα, σίγουρα επικρατεί απογοήτευση για την ελάχιστη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο της Λευκωσίας, αλλά εάν παρθεί ο τίτλος το σίγουρο είναι πως θα «καεί» ο τόπος στη Λεμεσό για την ΑΕΛ, με αρκετούς συμπολίτες του άλλου «στρατοπέδου» να είναι στο πλευρό της.

Κυριάκος Αποστόλου