Στην λίστα ο Αναστασίου

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού και ο Γιάννης Αναστασίου είναι μία περίπτωση που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός που αποχώρησε από την Κύπρο και τον πάγκο της Ομόνοιας βρίσκεται εντός της λίστας των «κυανόλευκων» που εξετάζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, ο 46χρονος προπονητής δεν βρίσκεται στις βασικές προτεραιότητες του Γιώργου Σπανού και του Γιάννη Αγγελόπουλου, καθώς στο πλάνο υπάρχουν δύο προπονητές από την ξένη αγορά. Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με κόουτς από το εξωτερικό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.

Σε περίπτωση βέβαια, που δεν προκύψει συμφωνία, ο Αναστασίου είναι από τις βασικές επιλογές, καθώς ο Ατρόμητος θεωρεί πως πρόκειται για μία πολύ καλή λύση. Το δεδομένο είναι ότι ο Ατρόμητος έχει μπει στην τελική ευθεία για να δώσει το χρίσμα στον επόμενο προπονητή του και θέλουν μέσα στις επόμενες μέρες να έχουν οριστικές εξελίξεις, ενδεχομένως και ανακοινώσεις.

Τέλος, στο Μόνταφον της Αυστρίας θα πραγματοποιηθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ατρόμητου, για δεύτερο σερί καλοκαίρι.

Αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής λοιπόν, ο Ατρόμητος θα αναχωρήσει για Αυστρία στις 29 Ιουνίου, εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Ιουλίου δίνοντας στις 1, 4 και 7 Ιουλίου τρία αρκετά δυνατά φιλικά ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι των προκριματικών του Europa League.