Η ευκαιρία του Ματ

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ομόνοια και το πρόσημο σαφέστατα είναι αρνητικό για τους «πράσινους» που αναζητούν προπονητή, διότι λύθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου.

Αυτός που θα έρθει αναμένεται να αξιολογήσει το υπάρχον υλικό, όσους φυσικά έχουν απομείνει ως τότε, διότι αρκετοί θα κουνήσουν άμεσα «μαντήλι» και δε θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο «Ηλίας Πούλλος» και την ερχόμενη σεζόν. Ο άνθρωπος που θα αναλάβει την καθοδήγηση πρέπει να είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας, και να γνωρίζει την αξία των παικτών που θα διαχειριστεί για να επαναφέρει την ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η φυγή του Ελλαδίτη τεχνικού μπορεί να φέρει πολλά κέρδη (πάρα τη παχιά αποζημίωση), εκείνος που χάρηκε περισσότερο ίσως είναι ο Ματ Ντάρμπισάιρ. Ο Άγγλος επιθετικός επέστρεψε από τον τραυματισμό του και δεν πήρε πολλές ευκαιρίες από τον πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού, κάτι που τον άφησε με την… πίκρα. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της λίγκας θα έχει μία παραπάνω ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να επιστρέψει στους ρυθμούς του. Ο νέος προπονητής θα μελετήσει το ζήτημα του από την αρχή και θα αποφασίσει, αφού υπάρχει και συμβόλαιο συνεργασίας.

Αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία του Ματ να επανέλθει, και αν τα καταφέρει να σηκώσει «κεφάλι» θα γεμίσει με χαρά τον κόσμο.

Κυριάκος Αποστόλου