Θουκυδίδης: «Οι στόχοι μας θα είναι περίπου οι ίδιοι τη νέα χρονιά»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο πρόεδρος της ομάδας, Θουκής Θουκιδίδης.  

Αναλυτικά:

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Η Νέα Σαλαμίνα έκλεισε με μια νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πήραμε την 5η θέση που μας κάνει περήφανους. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αφού ξεκινήσαμε με στόχο να είμαστε κοντά στην έκτη θέση. Από την 1η αγωνιστική, η ομάδα παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Οι στόχοι μας θα είναι περίπου οι ίδιοι τη νέα χρονιά. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατήσουμε την ομάδα στα ψηλά. Του χρόνου θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, όμως ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας».

Για τις απώλειες ποδοσφαιριστών που προσέφεραν πολλά: «Θα υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να το δεχτούμε. Πιστεύουμε στην ομάδα και στον προπονητή για να αντικαταστήσουμε αυτούς που θα αποχωρήσουν».

Αν θα συνεχίσει στην προεδρία: «Η θητεία του ΔΣ λήγει με το τέλος της σεζόν. Στις 29 του μήνα θα γίνει εκλογική συνέλευση. Θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα συνεχίσουν. Αύριο έχουμε την τελευταία μας συνεδρία και την Τετάρτη θα μπορούμε να απαντήσουμε στο ερώτημα, ποιοι θα συνεχίσουν».