ΕΠΙΣΗΜΕΣ οι πρώτες αποδεσμεύσεις και οι προσπάθειες του Κίρζη

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ μονοπωλεί τα ρεπορτάζ του Απόλλωνα τις τελευταίες ώρες, καθώς δε φαίνεται ότι επιθυμεί να παραμείνει με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας.

Ο Απόλλωνας χρειάζεται ποδοσφαιριστές κλάσης, και ο Γάλλος αμυντικός είναι ένας από αυτούς, ωστόσο, δύσκολα πείθεται για το αντίθετο μία προσωπικότητα που έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του. Οι προσπάθειες από τη διοίκηση αναμένεται να γίνουν, έτσι ώστε να παραμείνει ο έμπειρος άσος στο Κολόσσι και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά τα δεδομένα είναι δύσκολα (περισσότερα ΕΔΩ).

Ο Νίκος Κίρζης είναι απαραίτητο να προβεί σε ειδικούς χειρισμούς, για να αλλάξει γνώμη σε μία σημαντική μονάδα στο ρόστερ του Απόλλωνα, η οποία έχει μέλλον στο άθλημα, αλλά μάλλον αλλάζει ποδοσφαιρική «στέγη».

Στα υπόλοιπα, Ο Πέτρος Κονναφής πήρε αποφάσεις για τις πρώτες αποδεσμεύσεις οι οποίες είναι γεγονός. Οι πρώτες επίσημες εξελίξεις είναι οι εξής:

ΤΕΛΟΣ οι Κερμπρ, Καραγιόλ και Φοπαλά: «Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μίλαν Κέρμπρ, Μουσταφά Καραγιόλ και Νταβίντ Φοπαλά. Ο Απόλλωνας Λεμεσού εύχεται στους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία στην καριέρα τους».

Ακολούθως οι Κίσσας και Σκέμπρι των οποίων έληξαν τα συμβόλαια: «Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει ότι η  συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Άντρε Σκέμπρι και Τάσο Κίσσα έχει ολοκληρωθεί. Ο Απόλλωνας Λεμεσού εύχεται στους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία στην καριέρα τους».

Ολοκλήρωση συνεργασίας με Σκέμπρι και Κίσσα