Χριστοδούλου: «Νιώθω δικαιωμένος»

Για όλα όσα αφορούν την Δόξα μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Χριστοδούλου στον Super Sport fm 104.0.

Αναλυτικά:

Η επόμενη μέρα της παραμονής πως σας βρίσκει; «Δικαιούμαστε να χαρούμε λίγο μετά την παραμονή».

Περιμένατε ότι θα φτάνετε μέχρι σε αυτό το σημείο για να σφραγίσετε την παραμονή; «Πρέπει να ξέρουμε ποιοι είμαστε και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Το είπα ότι η Δόξα γράφει ιστορία, κάνει τον δικό της πρωταθλητισμό. Όταν η Δόξα έμεινε κατηγορία και έπεσαν ομάδες όπως η Αλκή και ο Ερμής καταλαβαίνετε τον άθλο».

Νιώθετε δικαιωμένος; «Νιώθω δικαιωμένος και θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή μας ο οποίος είναι η ψυχή της ομάδας και θέλουμε να τον κρατήσουμε για πολλά χρόνια».

Ο κ. Χατζηλούκας θα συνεχίσει στην ομάδα;
«Θα συναντηθούμε και θα μιλήσουμε με τον κ. Χατζηλούκα και τον κ. Ψημολοφίτη».

Για τη νέα χρονιά πως θα χτιστεί η Δόξα; «Θα ήθελα να πιάσω το πρωτάθλημα αλλά δεν μπορώ. Άρα θα προσπαθήσω να φτιάξω μια ομάδα καλύτερη και πιο ανταγωνιστική μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έχουμε».

Για τους βαθμούς που πήρε η ομάδα; «Η Δόξα είναι η πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος.  Πήραμε 35 βαθμούς και δεν πήραμε δώρο κανέναν βαθμό από αυτούς. Αντίθετα υπήρχαν βαθμοί που μας «έκλεψαν» βάση συγκυριών».

Στοίχισε η αποχώρηση του Σαντίκ; «Το μεγαλύτερο λάθος ήταν που βάλαμε οψιόν στον Σαντίκ. Ήταν καθοριστικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα».

Ο Μουκτάρης θα πάει στο ΑΠΟΕΛ; «Δεν είμαι μάνατζερ του για να ξέρω. Τον θέλουμε, τον αγαπάμε, μας αγαπά και τον θέλουμε».

Πως έκλεισε οικονομικά η χρονιά; «Πληρώσαμε σήμερα και τον Μάιο. Είμαστε με υγιής ομάδα».

Θα γίνουν πολλές αλλαγές; «Θα μιλήσουμε πρώτα με τον προπονητή και θα αποφασίσουμε. Μέχρι την Παρασκευή θα μας δώσει την απάντηση».