Θέλει να επιστρέψει στη δυάδα, αλλά…

Ο Απόλλωνας «κλείνει» τις φετινές του υποχρεώσεις μέσα στο «Αμμόχωστος», εκεί όπου θα «παλέψει» να πάρει τη νίκη και υπό προϋποθέσεις ίσως επιστρέψει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «κυανόλευκοι» στο τέλος της χρονιάς μένουν και πάλι δίχως τίτλο, κάτι που γίνεται για δεύτερη σερί σεζόν και αυτό πικραίνει τον κόσμο που στήριξε τις προσπάθειες των παικτών και του Σωφρόνη Αυγουστή. Οι στόχοι είναι ξεκάθαρο πως δεν υλοποιήθηκαν, λόγω λαθών και ίσως ατολμίας μερικών στα κρίσιμα ματς, εκεί όπου κρίνονταν τα πάντα.

Στο «στρατόπεδο» της ομάδας βλέπουν ως κίνητρο την επιστροφή στη δυάδα, εκεί όπου εάν δεν πάρει το κύπελλο η ΑΕΛ, θα λάβουν ένα καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για να συμβεί αυτό όμως, χρειάζεται στραβοπάτημα της ΑΕΚ μέσα στην «Αρένα» με την Ομόνοια. Οι παίκτες καλούνται να κάνουν το καθήκον τους, και από εκεί και πέρα να περιμένουν το αποτέλεσμα στη Λάρνακα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά «θέματα», ο έμπειρος τεχνικός θα δώσει φανέλα βασικού σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, διότι πολλά βασικά στελέχη πήραν άδεια από το Κολόσσι και θα επιστρέψουν με την έναρξη της προετοιμασίας, έχοντας στο μυαλό τους να επαναφέρουν την ομάδα στις διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων.

Κυριάκος Αποστόλου