Τελειώνει το… μαρτύριο!

Η Ομόνοια ολοκληρώνει το φετινό πρωτάθλημα μέσα στην «ΑΕΚ Αρένα» και θα βρεθεί μπροστά σε μία άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα, καθώς οι φίλοι των γηπεδούχων θα αποχαιρετήσουν τους Καταλά και Λαρένα (ίσως).

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους, θα παίξουν με αρκετούς ποδοσφαιριστές που «τελειώνουν» το επερχόμενο χρονικό διάστημα, διότι εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και δε βοήθησαν το σύνολο να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά και να διακριθεί, αφού μόνο η είσοδος στην εξάδα δεν αρκεί σε κανέναν.

Αυτή ήταν άλλη μία κακή χρονιά για την Ομόνοια που είναι έτοιμη για «restart», με τον Γιάννη Αναστασίου ίσως να αποχωρεί, καθώς τον τελευταίο καιρό συγκέντρωσε αρκετά «μαύρα» σύννεφα πάνω από το κεφάλι του.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα πάρει πολλά χρήματα στα χέρια του εάν φύγει, με τη διοίκηση να ρίχνει ματιές σε προπονητές που ξέρουν την κυπριακή πραγματικότητα.

Στο σημερινό τεστ μέσα στην «Αρένα», το «έργο» όλων θα είναι δύσκολο, με τον πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού να βλέπει μία πρόκληση μπροστά του. Η νίκη κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, ίσως γεμίσει με αμφιβολίες τα… μυαλά των υπευθύνων, για το εάν πήραν τη σωστή απόφαση.

Κυριάκος Αποστόλου