Η τεσσάρα τους «ξύπνησε»

Η ΑΕΛ αντιμετώπισε τον ΑΠΟΕΛ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, και ηττήθηκε με κατεβασμένα τα… χέρια, στο πιο ασήμαντο ματς από τα δύο που ήταν προγραμματισμένα στο φινάλε της χρονιάς.

Οι «λέοντες» δεν εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί, ωστόσο, αυτό λίγο απασχολεί τον Ντούσαν Κέρκεζ που σχεδιάζει «μαεστρική» αντεπίθεση στον τελικό του κυπέλλου, εκεί όπου κάθε τέρμα μετράει για… δύο, αφού μία ομάδα καρπώνεται το αποτέλεσμα, αλλά και την ψυχολογική τόνωση.

Η τεσσάρα θα κάνει καλό στο σύνολο των «γαλαζοκίτρινων» της Λεμεσού, διότι ίσως να τους ξύπνησε, δείχνοντας πως το «έργο» που απλώνεται μπροστά τους δεν είναι εύκολο, αλλά χρειάζεται προσπάθεια για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η επιστροφή στους τίτλους είναι ο μοναδικός στόχος της ομάδας, και όλοι αναμένεται να «παλέψουν» για να γίνει η επιθυμία πραγματικότητα. Πάντως, πείσμα φαίνεται να έχει βάλει ο Ρούμπεν Χουράδο, καθώς θέλει σκοράρει στην αντίπαλη εστία, μιας και δε τα κατάφερε να «πιάσει» τον Νέμετς στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς στο πρωτάθλημα. Κάτι χρωστάει ο Ισπανός.

Κυριάκος Αποστόλου