Διακοπές… μόνο οι ποδοσφαιριστές

Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με το κατάλληλο αποτέλεσμα για τη «φωτογράφιση» της συνολικής πορείας μέσα στο πρωτάθλημα που τελείωσε και βρήκε τροπαιούχο τον ΑΠΟΕΛ.

Οι «μπλε» πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων ήταν απογοητευτικοί μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, κάτι που πιστοποιήθηκε έντονα έπειτα από το συμβάν με τον Φράνσις Ουζόχο που «πλήγωσε» αρκετά τον οργανισμό.

Η τριάρα από τη Δόξα δε τιμά κανέναν, ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή η μιζέρια πρέπει να μείνει στην προηγούμενη σελίδα της ιστορίας και να μη κυριαρχήσει, διότι κάτι φρέσκο υπάρχει στον ορίζοντα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι δεδομένο πως θα αλλάξει πολλά στα αποδυτήρια, αλλά και στο «μίζερο» DNA των τελευταίων ετών.

Ο Γεωργιανός μπορεί να γίνει ο αναμορφωτής του συνόλου σε όλα τα επίπεδα, αρκεί να έχει τη στήριξη του φίλαθλου κοινού. Αυτή φαίνεται πως υφίσταται, οπότε δεν υπάρχει τίποτα που να «εμποδίζει» τον άνθρωπο να εργαστεί «σκληρά» και να επαναφέρει μία Ανόρθωση με νοοτροπία του νικητή.

Πλέον, οι παίκτες θα ξεκουραστούν, αλλά ο Τιμούρ έχει δουλειές, και θα τις κάνει σωστά για να πετύχει το σκοπό του. Επίσης, όπως σημείωσε και στη Διάσκεψη Τύπου… «Όποιος δεν αντέχει, φεύγει», μόνο με δραστικά μέτρα μπορεί να αλλάξει πρόσωπο η προσφυγική ομάδα και αυτά αναμένεται να παρθούν για ένα καλύτερο μέλλον.

Κυριάκος Αποστόλου