Παπαδόπουλος: “Ο Ολυμπιακός επιμένει για ξένους διαιτητές”

O ΕΣΑΚΕ συνεδριάζει εκ νέου, μερικές ώρες πριν από την έναρξη των playoffs της Basket League. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, εξερχόμενος της συνεδρίασης υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός επέμεινε στη θέση του για ξένους διαιτητές.

Μάλιστα παρέπεμψε τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν και τους εκπροσώπους των ερυθρολεύκων. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Σκινδήλιας, δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση μετά το τέλος του έκτακτου Δ.Σ.

“Από όλη αυτήν την ιστορία – ο καθένας έχει την άποψή του – νομίζω ότι βγαίνει και κάτι καλό. Το μπάσκετ είναι ενωμένο. Όλοι οι άνθρωποι του μπάσκετ είναι ενωμένοι, ο Παναθηναϊκός θα είναι πρωτοπόρος και οτιδήποτε χρειάζεται για να πάει το μπάσκετ μπροστά. Το δηλώσαμε προς όλες τις κατευθύνσεις και το έχουν καταλάβει όλες οι ομάδες.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έμειναν στις θέσεις τους, δεν παίζουνε εάν δεν έλθουν ξένοι διαιτητές τη Δευτέρα, αυτό τουλάχιστον είπαν, κι ότι δεν συζητούν άλλη πρόταση, εάν δεν δεχθούν οι άλλοι ατόφιες τις δικές τους. Αυτό είπαν, ρωτήστε και τους ίδιους αν κάνω κάποιο λάθος.

Το είπε κι ο Γιαννακόπουλος την Παρασκευή ήλθε η ώρα να παίξουν οι παίκτες, όλος ο κόσμος αυτό ζητά. Είναι άδικο για ένα πρωτάθλημα που ήταν ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες – εκτός των δύο που είναι πιο ψηλά από τις άλλες – έπαιξαν πολύ καλά παιχνίδια, ανταγωνιστικά, τα χαρήκαμε είναι άδικο να μην αγωνιζόμαστε.

Είναι άδικο για τους προπονητές. Έχουμε καλούς προπονητές κι Έλληνες και ξένους. Και τον κύριο Πιτίνο κι τον κύριο Μπλατ, ο οποίος είναι μεγάλης αξίας. Είναι άδικο αυτό που γίνεται. Είμαστε αιχμάλωτοι μιας κατάστασης που δεν προήλθε από εμάς, όλοι αναγνωρίζουν τις ευθύνες που έχουν. Είναι άδικο ξαναλέω. Ελπίζω τη Δευτέρα θα δούμε ένα καλό παιχνίδι”.