Ομόνοια 1948: Τσίρειο για την άνοδο (pic)

Η Ομόνοια 1948 εξέδωσε ανακοίνωση για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Ένταξης στην ΣΤΟΚ.

Οι «πράσινοι» θα παίξουν στο Τσίρειο για την άνοδο, έχοντας απέναντι τον Σπάρτακο Κιτίου, σε ένα σπουδαίο ματς.

Η ανακοίνωση:

«ΠΑΜΕ ΤΣΙΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ
Κυριακή η ώρα 16:30

Σε γνώριμα λημέρια θα διεξαχθεί το πιο σημαντικό παιχνίδι στη μέχρι τώρα ιστορία της ομάδας μας. 90 Λεπτά μας χωρίζουν από την άνοδο μας στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ (4η Κατηγορία) και πάμε να πάρουμε την πρόκριση παλικαρίσια.

Δυστυχώς οι θεατρινισμοί των Τρούλλων συνεχίζουν να μας στοιχίζουν αφού ειμαστε η μόνη ομάδα από τις 8 που θα αγωνιστεί 3 μέρες μετά από το τελευταίο της παιχνίδι ενώ τους αντίπαλους μας τους δώθηκε η ευκαιρία να ξεκουραστούν. Στα αρνητικά και οι 3 χθεσινοί τραυματίες που δύσκολα εως αδύνατα θα είναι έτοιμοι μέχρι την Κυριακή.

Δεν μας απασχολούν όμως τα πιο πάνω, με την αξία μας είμαστε μέχρι εδώ και με την αξία μας θα πάρουμε την Άνοδο την Κυριακή έχοντας στο πλευρό μας τον 12ο μας παίκτη. Έχουμε 48 ώρες να φέρουμε και τον τελευταίο οπαδό μας στο γήπεδο, έχουμε 48 ώρες να προετοιμαστούμε να κάνουμε το Τσίρειο να σειστεί.

Δεν τυφλωνόμαστε από τα γλυψίματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ξέρουμε πολύ καλά τι έλεγαν για την ομάδα μας κάποιοι, πόσο την υποτιμούσαν αλλά και πόσο κατάπιαν την γλώσσα τους μετά την χθεσινή κλήρωση. Τα παλικάρια μας μέσα στο γήπεδο την Κυριακή θα κλείσουν ξανά τα στόματα όλων.

Ραντεβού την Κυριακή αδέλφια. ΑΠΟΥΣΙΑ = ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΑΝΟΔΟΣ
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ».

Το ποστ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΠΑΜΕ ΤΣΙΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ Κυριακή η ώρα 16:30 Σε γνώριμα λημέρια θα διεξαχθεί το πιο σημαντικό παιχνίδι στη μέχρι τώρα ιστορία της ομάδας μας. 90 Λεπτά μας χωρίζουν από την άνοδο μας στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ (4η Κατηγορία) και πάμε να πάρουμε την πρόκριση παλικαρίσια. Δυστυχώς οι θεατρινισμοί των Τρούλλων συνεχίζουν να μας στοιχίζουν αφού ειμαστε η μόνη ομάδα από τις 8 που θα αγωνιστεί 3 μέρες μετά από το τελευταίο της παιχνίδι ενώ τους αντίπαλους μας τους δώθηκε η ευκαιρία να ξεκουραστούν. Στα αρνητικά και οι 3 τραυματίες που δύσκολα εως αδύνατα θα είναι έτοιμοι μέχρι την Κυριακή. Δεν μας απασχολούν όμως τα πιο πάνω, με την αξία μας είμαστε μέχρι εδώ και με την αξία μας θα πάρουμε την Άνοδο την Κυριακή έχοντας στο πλευρό μας τον 12ο μας παίκτη. Έχουμε 48 ώρες να φέρουμε και τον τελευταίο οπαδό μας στο γήπεδο, έχουμε 48 ώρες να προετοιμαστούμε να κάνουμε το Τσίρειο να σειστεί. Δεν τυφλωνόμαστε από τα γλυψίματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ξέρουμε πολύ καλά τι έλεγαν για την ομάδα μας κάποιοι, πόσο την υποτιμούσαν αλλά και πόσο κατάπιαν την γλώσσα τους μετά την χθεσινή κλήρωση. Τα παλικάρια μας μέσα στο γήπεδο την Κυριακή θα κλείσουν ξανά τα στόματα όλων. Ραντεβού την Κυριακή αδέλφια. ΑΠΟΥΣΙΑ = ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ #omonoia #omonoia1948 #pacomonia #laos #anodos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omonoia 1948 (@pacomonia1948) στις