Το γοργόν και χάριν έχει!

Έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον προγραμματισμό της νέας Ανόρθωσης, ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής έκανε γρήγορα τις κινήσεις του, ώστε να ενισχυθεί ποιοτικά η ομάδα του και ήδη έχει κλείσει τους πέντε ποδοσφαιριστές από τις οχτώ θέσεις που επιθυμεί.

Ο Κετσπάγια έχει συμφωνήσει με τον 33χρονο τερματοφύλακα από τη Γεωργία, Γκιόργκι Λόρια, τον 32χρονο Ελλαδίτη δεξιό οπισθοφύλακα, Γιώργο Γκαλίτσιο, τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό, Μπράνκο Βργκοτς από την Κροατία, τον 30χρονο Ελλαδίτη μέσο, Θεόδωρο Βασιλακάκη και τον 27χρονο επιτελικό μέσο Τορνίκε Οκριασβίλι, επίσης συμπατριώτης του προπονητή. Επίσημα οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Στην ομάδα θα παραμείνουν οι Σίλντενφελντ, Κοφί, Βίκτορ, Μπουφ, Ράγιος, Κατσαράβα και Ντούρις. Προσπάθεια θα γίνει και για τον Μικελτάντζε, για τον οποίο πρέπει να πληρωθούν 30.000 ευρώ στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις μένουν ανοικτές, με τον Κετσπάγια να αξιολογεί αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ο Γεωργιανός προπονητής θέλει δύο ακραίους επιθετικούς και ένα αριστερό μπακ, που θα πλαισιώσει τον Εγγλέζου.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στην ομάδα υπάρχουν και οι Αρτυματάς, Δημητρίου, Ιωάννου, Κυριάκου και Οικονομίδης, κάποιοι εκ των οποίων θα πάρουν ευκαιρίες από τον Κετσπάγια. Παράλληλα επιστρέφουν από δανεισμό οι Σωτηρίου, Κορρέα, Νικολάου, Πηλέας και Χατζηπασχάλης, οι οποίοι θα αξιολογηθούν από τον Γεωργιανό τεχνικό.

Αντώνης Κατσαρός