Θέλουν Γκολομπάρτ, αλλά…

Το… υλικό της Νέας Σαλαμίνας είναι στο επίκεντρο των ημερών καθώς το φως της δημοσιότητας είδαν ονόματα που φέρεται ότι ενδιαφέρουν κυπριακές ομάδες για να αποκτήσουν τους ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων.

Πέραν του Τιάγκο ο οποίος είχε ενώπιόν του μια πολύ καλύτερη οικονομικά πρόταση και αναμένεται ότι θα αποχωρήσει, είναι και η περίπτωση Βεσελόφσκι, δύο ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν σε αντίθεση με άλλους ποδοσφαιριστές που για να φύγουν θα πρέπει να φέρουν… χρήμα.

Ο Ιωάννης Κωστή  είναι ένας ποδοσφαιριστής που οποιαδήποτε ομάδα που… βλέπει μπροστά τον έχει στα υπόψη, αν και για να αποχωρήσει από την Νέα Σαλαμίνα θα πρέπει να γεμίσουν τα ταμεία της ομάδας.

Η εξαιρετική σεζόν της Νέας Σαλαμίνας και η πολύ καλή πορεία αρκετών παικτών έχουν κερδίσει εντυπώσεις με τα… φώτα να έχουν πέσει πάνω τους. Γι αυτό  υπάρχουν  κι άλλοι ποδοσφαιριστές τους οποίους καλοβλέπουν άλλες κυπριακές ομάδες.

Ο Κορέια εδώ και καιρό έκανε… κλικ σε ομάδα που θέλει να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα, ενώ η Νέα Σαλαμίνα προσεγγίστηκε για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού Ρομάν Γκολομπάρτ.

Όπως και ο Κορέια, ο Ισπανός αμυντικός είναι δεσμευμένος με την ομάδα της Αμμοχώστου και ως εκ τούτου οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει θα πρέπει να ικανοποιήσει οικονομικά την Νέα Σαλαμίνα, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι στις πρώτες επιλογές του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Παράλληλα η ομάδα προγραμματισμού της Νέας Σαλαμίνας «τρέχει» ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό καθώς οι ιθύνοντες των Ερυθρόλευκων θέλουν να ενισχύσουν περισσότερο την πετυχημένη συνταγή της σεζόν 2018/19, ούτως ώστε η ομάδα να κάνει κι άλλα βήματα προόδου με στόχο μια ισχυρότερη ομάδα την επόμενη σεζόν.

Κωνσταντίνος Αντωνίου