Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του αγώνα της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλων Λεμεσού που έχει μετατεθεί για τη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο γήπεδο N.Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ξεκίνησε από σήμερα και θα ολοκληρωθεί μέχρι και 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαδικτυακά από την πλατφόρμα https://tickets.stadium-360.net/salamina/ .
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:
• Γενική είσοδος: 15 ευρώ

  • Μαθητικό εισιτήριο: 10 ευρώ
  • Παιδικό: 1 ευρώ
    Όσον αφορά την έκδοση εισιτηρίων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας παρατίθενται οι πιο κάτω λεπτομέρειες σε όσους / ες θα εφαρμόσουν τη διαδικασία για πρώτη φορά. Γίνεται είσοδος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://tickets.stadium-360.net/salamina/ και ο κάθε χρήστης δημιουργεί τον προσωπικό του λογαριασμό. Στη συνέχεια καταχωρούνται τα προσωπικά στοιχεία και στη συνέχεια ζητείται κωδικός. Ο κωδικός εξασφαλίζεται από το Σωματείο για αυτό θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο στο 7000 1948 για εξασφάλιση του κωδικού.
    Η πιο πάνω διαδικασία εφαρμόζεται μόνο την πρώτη φορά. Σε περίπτωση επανάληψης της διαδικασίας σε επόμενο αγώνα η είσοδος στο σύστημα γίνεται μόνο με τους προσωπικούς κωδικούς του κάθε χρήστη.
    Τα ταμεία και οι είσοδοι θα είναι ανοικτά από τις 17:30.
    Τη μέρα του αγώνα (Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου) θα λειτουργούν ξανά συνεργεία που θα παραδίδουν τις κάρτες διαρκείας στους κατόχους τους. Η παραλαβή θα γίνεται στην αίθουσα δίπλα από το βοηθητικό γήπεδο. Επειδή αναμένεται να υπάρχει συμφόρηση παρακαλούμε όσους / ες ενδιαφέρονται να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας από το γήπεδο να προσέλθουν το συντομότερο δυνατό και όχι ακριβώς πριν την έναρξη του αγώνα. Το συνεργείο δίπλα από το βοηθητικό θα είναι διαθέσιμο από τις 17:30, ενώ μέχρι τις 17:00 η παραλαβή των διαρκείας θα γίνεται από το Red Shop.
    Όλοι / ες οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία τη μέρα του αγώνα ή αδυνατούν να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίτερα μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλεφωνικό κέντρο του Σωματείο στο 7000 1948 για να τους αποσταλεί μέσω ACS Courier.