Σωτήρης Μιλτιάδους: «Τρελάνει» κόσμο (και τα… καλάθια) στην Ιρλανδία, ο νεαρός Κύπριος!

Εξαιρετικές είναι οι επιδόσεις του νεαρού (08/02/2002) Σωτήρη Μιλτιάδους στην Ιρλανδία!

Ο λόγος για το νεαρό διεθνή (Εθνική Κ16) πάουερ-φόργουοντ, ο οποίος ξεκίνησε από τον Όλυμπο Αγλαντζιάς, αλλά λόγω μετάθεσης της μητέρας του στην Ιρλανδία, όπου εργάζεται ως διπλωμάτης, ο νεαρός άσος, βρήκε ομάδα από πέρσι εκεί και στην πρώτη του χρονιά, σημείωσε εντυπωσιακές επιτυχίες!

Πριν όμως αναφερθούμε σε αυτές, χρήζει επισήμανσης (και μάλιστα, σημαντικής) ότι ο Σωτήρης Μιλτιάδους, εξελίσσεται ως ένα σπουδαιότατο ταλέντο και όλα δείχνουν, ότι θα φθάσει στο σημείο, να ολοκληρωθεί ως παίκτης, πολύ εύκολα, βάση του προσγειωμένου χαρακτήρα, που τον διέπει!

Επομένως, τα «λαγωνικά» της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, καλούνται (αν και είμαστε βέβαιοι ότι θα το έχουν πράξει ήδη) να στρέψουν τις κεραίες τους και προς το συγκεκριμένο αυτό ταλέντο!

Να αναφέρουμε λοιπόν ότι ο Σωτήρης Μιλτιάδους, κατά την πρώτη του χρονιά στην Ιρλανδία, αγωνιζόμενος με την ομάδα της UCD Marian, κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Δουβλίνου στο πρωτάθλημα Κ17 και να αναδειχθεί και ως ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του!

Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλητής στο σχολικό πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, αλλά και να αναδειχθεί και ως ο πολυτιμότερος παίκτης (και εδώ) στον τελικό!

Επικοινωνήσαμε με το νεαρό άσο και μας ανέφερε τα ακόλουθα για τις επιτυχίες του:

«Αυτές οι διακρίσεις, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο, για μένα αποτελούν υποχρέωση για ακόμα πιο σκληρή δουλειά στο μέλλον!

Έχω τα δικά μου όνειρα και φιλοδοξίες για να εξελιχθώ ως παίκτης και για μένα, η κάθε επιτυχία, είναι απλά ένα σκαλοπάτι αυτής της εξέλιξης, τη στιγμή που ο δρόμος μπροστά μου, είναι πολύ μακρύς, άρα ανάλογου μεγέθους είναι και η δουλειά που με περιμένει»!