Πιερέττης: «Ελπίζω η κοινή μας προσπάθεια να σας έχει βοηθήσει»

Έκλεισε ο κύκλος του Χρίστου Πιερέττη στο Αγία Νάπα Soccer School.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στα ΜΚΔ:

«Στη ζωή κάθε κύκλος έχει αρχή και τέλος. Μετά από 3 χρόνια έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω από το “Αγία Νάπα Soccer School”.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, πρώτα απ’ όλα, τον Demos Goumenos και τον Costas Elia , για την ευκαιρία που μου έδωσαν να δουλέψω αυτά τα 3 χρόνια, σε μια Ακαδημία που προσπάθησε και άλλαξε τα δεδομένα στον τρόπο λειτουργίας των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών στην Κύπρο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Fulvio Casella για τη βοήθειά του σε θέματα λειτουργίας και συμπεριφοράς, σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο. Δεν μπορώ, φυσικά, να μην ευχαριστήσω όλους τους προπονητές της Ακαδημίας για τη συνεργασία και τη στήριξή τους αυτά τα χρόνια. Θανάσης ΜέρτακκαςGeorge Marandona Chris Andreou ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ Soccer School Μιχάλης Λάμπρου Ζαχαρίου

Ελπίζω, κι εγώ από την πλευρά μου, να συνέβαλα με τη δουλειά μου στην εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας.

Τελευταία, άφησα τα παιδιά (2004), τα “μωρά μου”, όπως τα αποκαλούσα, για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ελπίζω ότι η κοινή μας προσπάθεια σας έχει βοηθήσει να βελτιωθείτε τόσο ως αθλητές, ατομικά και ομαδικά, αλλά και ως προσωπικότητες. Να γνωρίζετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας, όποτε χρειαστείτε τη βοήθειά μου, για όποιο θέμα σας προβληματίζει.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».