Κοσιάρης: «Κοντά και στα παιδιά…»

Την μνήμη του απεβιώσαντα πρώην Δημάρχου Λευκωσίας, Μιχαλάκη Ζαμπέλα, τιμά και ο συνάδελφος και πρώην πρόεδρος της ΕΑΚ, Σάββας Κοσιάρης.

Διαβάστε επίσης: Σάββας Κοσιάρης: «Ο φίλος μου ο Ανδρέας…»

Σάββας Κοσιάρης: «Στο καλό Σάββα Λαγούδη…»

Αναλυτικά η ανάρτησή του στα ΜΚΔ:

«Κοντά και στα παιδιά…

Πέραν των άλλων όσων έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τον αείμνηστο Μιχαλάκη Ζαμπέλα, οφείλω να προτάξω και την αγάπη του για τα παιδιά του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, έχοντας υπηρετήσει και ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων του Ιδρύματος.

Όταν μάλιστα τον Νοέμβριο του 2002 διεκπεραίωνα την βραβευμένη, δίωρη τηλεοπτική εκπομπή «Εκτός Έδρας», απευθείας από το Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μου και μοιραστήκαμε τις στιγμές και την αγάπη των παιδιών.

Μαζί μας, η επίσης φίλη και υποστηρικτής του Ιδρύματος, Πανδώρα Τσεριώτη, η οποία τότε στήριζε και την εκπομπή «Εκτός Έδρας»…

Κι είμαι σίγουρος ότι, από όλα όσα αξιώθηκε στα γήινα ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας, αυτή την αγάπη που πήρε από τα παιδιά με τη συνολική δράση του στο Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, θα την έχει γλυκό προσκέφαλο στον αιώνιο ύπνο του (όπως χαρακτήριζε το θάνατο ο αρχαίος έλληνας δραματουργός Ευριπίδης)…»