Η κοινή επιθυμία θα παίξει τον ρόλο της

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Το θέμα Βάτερμαν είναι αυτό που κυριάρχησε τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ και όχι άδικα από την στιγμή που βγήκε στο προσκήνιο ότι γίνεται μια προσπάθεια ανανέωσης του συμβολαίου του.

Είναι δεδομένο ότι προκύπτει μια οικονομική διαφορά για την ώρα αλλά υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή κόντρα σε όλους αυτούς που λένε ότι δεν θα προκύψει συμφωνία.

Μαθαίνουμε ότι πέραν από την επιθυμία του Πάολο Τραμετσάνι να τον κρατήσει και να τον έχει σαν πρώτο τερματοφύλακα, θέλει και ο ποδοσφαιριστής να μείνει στον Αρχάγγελο.

Αυτή η επιθυμία η οποία είναι αμοιβαία πιθανότατα θα είναι αυτή που θα φέρει και την οριστική συμφωνία και ο Βάτερμαν θα μείνουν τουλάχιστο για άλλη μια σεζόν στους «γαλαζοκίτρινους».

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!