Η ΑΕΚ, ο Τιάγκο και ο Κατελάρης

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος απέμεινε για να τελειώσει αυτή η βασανιστική σεζόν για την Ομόνοια.

Οι πράσινοι θα ταξιδέψουν την ερχόμενη Κυριακή στην Λάρνακα, για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, και θέλουν να κλείσουν αυτή την «κάκιστη» σεζόν τουλάχιστον με νίκη.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Παναγή, Τζιωνή, Ζίβετς και Ατζαγκούν, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Γκόμεθ και Νταρμπισάιρ. Όσο αφορά τον Χριστοφή προπονείται κανονικά ωστόσο ακόμα είναι ανέτοιμος.

Όσο αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, οι πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τιάγκο ο οποίος συμφώνησε προφορικά και αύριο αναμένεται στην Κύπρο ο μάνατζερ του για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στο τριφύλλι. Τις επόμενες μέρες αναμένονται να «κλείσουν» και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Η περίπτωση του Φάνου Κατελάρη θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα, με τον ποδοσφαιριστή ως γνωστό απόρριψε δυο προτάσεις της Ομόνοιας για ανανέωση της συνεργασίας του, και πλέον το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!