Έδωσαν αίμα…

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η Κεντρική Επιτροπή Αιμοδοσίας και το Τμήμα Λεμεσού του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών και το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ο.Κ.Ν.Ε.Λ., μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς, πραγματοποίησε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 την επαρχιακή Αιμοδοσία.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, επιτυγχάνοντας και στηρίζοντας την Τράπεζα Αίματος, του νοσοκομείου Λεμεσού. Η Αιμοδοσία έγινε εις μνήμη των αείμνηστων Διαιτητών μας Χρίστου Σκαπούλλη και Αντώνη Αντώρκα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, η Επιτροπή Διαιτησίας του Σ.Δ.Κ. και το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ο.Κ.Ν.Ε.Λ., ευχαριστούν δημόσια για ακόμη μία φορά όλα τα Μέλη και φίλους του Σ.Δ.Κ. για την ευαισθητοποίηση, που με την συμμετοχή τους στην πιο πάνω κοινωνική εκδήλωση βοηθούν τους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Είναι τιμή μας που έχουμε στις τάξεις μας εθελοντές Αιμοδότες. Το αίμα σώζει ΖΩΕΣ.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!