«Θέλω να αγωνιστώ στο εξωτερικό»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Νικόλας Ιωάννου του ΑΠΟΕΛ συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 11άδα της σεζόν στα βραβεία του ΠΑΣΠ και στην συνέχεια παραχώρησε δηλώσεις..

«Δεν περίμενα να πάρω αυτό το βραβείο σήμερα γιατί είχε και άλλους αντάξιους ποδοσφαιριστές που άξιζαν αυτό το βραβείο, όπως ο Χάμπος και ο Ματίας, για μένα ήταν μέσα στους κορυφαίους. Είναι μεγάλη μου τιμή που παίρνω αυτό το βραβείο, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Έχω ακόμα να δώσω πολλά στην ομάδα μου. Μπορώ να βελτιωθώ σε όλος τους τομείς και στα επιθετικά και στα αμυντικά κομμάτια.

Θέλω να αγωνιστώ στο εξωτερικό, θέλω να δοκιμάσω σε πιο μεγάλα πρωταθλήματα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στο ΑΠΟΕΛ δεν έχω κάτι από εξωτερικό, αν έρθει κάτι σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω.

Έχουμε ακόμα ένα τρόπαιο, το Κύπελλο την Τετάρτη. Θα προσπαθήσουμε να πάμε και για αυτό».

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!