Πιο κοντά με Καζού – Πρόσφορο έδαφος για Νατέλ

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να πήρε το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα, να έχει μπροστά του ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ για το κύπελλο άρα το ενδεχόμενο του «Double», «τρέχει» όμως και τον προγραμματισμό.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» κινούνται με γοργούς ρυθμούς για να «κρατήσουν» τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να έχει ο προπονητής την ερχόμενη σεζόν που είναι γεμάτη προκλήσεις, διότι η ομάδα θα ψάξει την ευρωπαϊκή διάκριση, ύστερα από το περσινό στραπάτσο σε Champions League και Europa League.

Δύο περιπτώσεις που ενδιαφέρουν έντονα τους πρωταθλητές είναι αυτές των Καζού και Νατέλ, με τον πρώτο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες παραμονής στο ρόστερ. Από τη μεριά του Ντομένικο Τέτι έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη Σάντος στην οποία ανήκει έως το τέλος του 2019, αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στον παίκτη και στους Βραζιλιάνους.

Ο Ιταλός θεωρεί πως ο ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να προβεί σε πολλές αλλαγές για να μη χαθεί η χημεία που «έκτισε» ο Πάολο Τραμετσάνι τη φετινή περίοδο. Έτσι, θα γίνουν προσπάθειες να παραμείνει και ο Νατέλ που «άκουσε» πολλά από τον κόσμο, αλλά είναι γεγονός ότι πρόσφερε αρκετά στη σεζόν που φαίνονταν αρκετά περίεργη στην αρχή της.

Τα δεδομένα για τον Λέο που ανήκει στη Σάο Πάολο φανέρωναν τη δυσκολία της περίπτωσης, ωστόσο τις τελευταίες μέρες υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία των δύο πλευρών και τη νέα χρονιά. Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα…

Κυριάκος Αποστόλου