Τότι σε Ντε Ρόσι: «Θα είσαι για πάντα ο αδερφός μου μέσα στο γήπεδο»! (pic)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Ρόμα και ο Φραντσέσκο Τότι του έστειλε μία συγκινητική αφιέρωση μέσω Instagram, για το χθες, το σήμερα και το… αύριο.

Αγωνίστηκαν μαζί για 15 σεζόν. Υπήρξαν ο μεγάλος capitano και ο βοηθός του. Ο Φραντσέσκο Τότι ήταν το μεγάλο αφεντικό και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ο αρχηγός που θα… ερχόταν. Μαζί έζησαν μεγάλες στιγμές και απογοητεύσεις. Ο δεύτερος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Ρόμα και ο Τότι του έστειλε μία συγκινητική αφιέρωση μέσω Instagram.

«Σήμερα είναι μία μέρα λύπης. Σήμερα κλείνει ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της του συλλόγου της Ρόμα, μα πάνω απ’ όλα της δικής μας Ρόμα. Σε αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί, που εξελιχτήκαμε μαζί, που πρώτα απ’ όλα γίναμε άντρες, έπειτα ποδοσφαιριστές και στο τέλος γονείς.

Ξέραμε όμως ότι αυτή η στιγμή θα έφτανε αργά ή γρήγορα. Το μόνο που θέλω να σου πω, ότι θα είσαι για πάντα ο αδερφός μου μέσα στο γήπεδο. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο σε οτιδήποτε επιλέξεις να κάνεις και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνεις με μεγαλείο, όπως κάθε τι που έπραξες μέχρι σήμερα.

Σε αγαπάω Ντάνι»!

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!