Ποια ομάδα θα υποβιβαστεί; (Poll)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

ΕΝΠ, Αλκή ή Δόξα. Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα ακολουθήσει τον Ερμή στην Β’ κατηγορία την νέα σεζόν;

Η Αλκή είναι στην 9η θέση με 35 βαθμούς και ακολουθούν η Δόξα και η ΕΝΠ με 32 βαθμούς. Η τελευταία αγωνιστική θα… αποκαλύψει την ομάδα που θα υποβιβαστεί.

Η Δόξα αντιμετωπίζει στην 32η αγωνιστική την Ανόρθωση εκτός έδρας, ενώ ΕΝΠ και Αλκή θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο Παραλίμνι.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας η Δόξα υπερτερεί της ΕΝΠ και της Αλκής, ενώ η ΕΝΠ υπερτερεί της Αλκής. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας υποβιβάζεται η Αλκή.

Η Αλκή αν κερδίσει τουλάχιστον ένα βαθμό παραμένει στην Α’ κατηγορία, ενώ η ΕΝΠ παραμένει με νίκη αλλά και  με ισοπαλία εφόσον χάσει η Δόξα. Η Δόξα υποβιβάζεται αν πάρει ισοπαλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»και νικήσει η ΕΝΠ. Η ομάδα της Κατωκοπιάς αν νικήσει παραμένει αυτόματα στην Α’ κατηγορία.

 

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!