«Ήθελα να σπάσω την τηλεόραση στο τρίτο γκολ της Τότεναμ»

Ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ αλλά και της Καβάλας, Άαντ Ντε Μος αναφέρθηκε με καυστικό ύφος στον αποκλεισμό του Άγιαξ από την Τότεναμ στα ημιτελικά του Champions League.

 

 

Ο Ντε Μος ισχυρίστηκε πως όταν έγινε το 2-3 λίγο έλειψε να σπάσει την τηλεόραση του!

«Καθόμουν στον καναπέ του σπιτιού μου. Ένιωθα πως έρχεται. Η σύζυγος μου δεν με πίστευε. Όταν έγινε το 2-3 ήθελα να πετάξω μια πέτρα στην τηλεόραση. Ευτυχώς άλλαξα γνώμη. Είναι λίγο ακριβή και ωραία τηλεόραση».

O 72χρονος Ολλανδός προπονητής έκανε λόγο για πολλά λάθη στην τακτική.

«Όταν προηγείσαι με 2-0 στο ημίχρονο και χάνεις με 3-2 θα πρέπει να έχουν συμβεί πολλά λάθη στην τακτική. Ο Άγιαξ ήταν αφελής. Ένα από παράδειγμα: Στο 2-0 δεν χρειάζεται να προωθηθεί όλη η άμυνα σου για μια εκτέλεση φάουλ. Ήταν όλοι μπροστά ακόμα και ο Μπλιντ. Που ήταν η ισορροπία της ομάδας; Ο Τεν Χαγκ κάνει σπουδαία δουλειά παρόλα αυτά. Ήταν μοναδική ευκαιρία για αιώνια δόξα. Μια τέτοια ομάδα γεμάτη με νέα ταλέντα».

Ο Τεν Χαγκ παράλληλα εκτίμησε πως ο «Αίαντας» δύσκολα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Θα εκπλαγώ εάν ο Άγιαξ μετά από αυτό το κάζο κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να ελπίζουν σε απώλειες βαθμών της Aϊντχόφεν. Είμαι ακόμα άρρωστος από αυτή την κατάρρευση. Θα το ξεπεράσουμε; Υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή».