Άλεφ: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»

Ο Άλεφ μίλησε στην Πορτογαλία και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ, ελπίζοντας πως οι κιτρινόμαυροι μπορούν να φτάσουν σε συμφωνία με την Μπράγκα.

Η οψιόν των 1,8 εκατ. ευρώ που έχει συμφωνηθεί μεταξύ ΑΕΚ και Μπράγκα καθιστά δύσκολη την παραμονή του Βραζιλιάνου μέσου καθώς η Ένωση δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει αυτά τα χρήματα.

Ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαντόρ, με δηλώσεις του στο gazzetta.gr είχε καταστήσει σαφές πως δεν προτίθεται να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρηση του παίκτη κάτω από την οψιόν που υπάρχει. Ο ίδιος ο Άλεφ, πάντως, ελπίζει η ΑΕΚ να μπορέσει να φτάσει σε συμφωνία με την Μπράγκα καθώς επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα.

«Η τιμή αυτή είναι πολύ πάνω από τα χρήματα που θέλει να δώσει η ΑΕΚ αλλά μου λένε ότι θα προσπαθήσουν να βρουν μια λύση. Η ΑΕΚ προσπαθεί να καταλήξει σε μια συμφωνία με την Μπράγκα. Έχω προσαρμοστεί στην ΑΕΚ και δεν θα ήθελα να αλλάξω ομάδα. Η σεζόν είναι καλή για εμένα, νιώθω χαρούμενος», ανέφερε ο Άλεφ στην εφημερίδα O’Jogo.