Εβδομάδα επαναληπτικών αγώνων για τις ομάδες μας στα Πρωταθλήματα της UEFA και μετά τον αγώνα του Άρη στο Champions League, σειρά παίρνει η διοργάνωση του Conference League.
Τριπλή εκπροσώπηση για την Κύπρο με την ευχή ότι ο απολογισμός τους θα καταγράψει νέες νίκες και ταυτόχρονα προκρίσεις. Οι ομάδες που μας εκπροσωπούν στην 3η προκριματική φάση, θα δώσουν τους επαναληπτικούς αγώνες αύριο Πέμπτη 17 Αυγούστου.
Η Ομόνοια με γκολ του Μπεζούς που σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι στην Ευρώπη και έφτασε στα έξι τέρματα, επικράτησε με 1-0 της Μίντιλαντ στο Στάδιο ΓΣΠ και ελπίζει για πρόκριση στη Δανία.
Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Arena Herning (ώρα έναρξης 20:45) και ο νικητής θα συνεχίσει στη διοργάνωση όπου στα play offs θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Λέγκια Βαρσοβίας – Αούστρια Βιέννης. Στον πρώτο αγώνα επικράτησαν εκτός έδρας οι Αυστριακοί με 2-1.
Ο ΑΠΟΕΛ μετά το 2-0 στη Γεωργία στον επαναληπτικό του ΓΣΠ (ώρα έναρξης 20:00) θα επιδιώξει να σφραγίσει την πρόκριση με δεύτερη νίκη απέναντι στην Ντίλα Γκόρι και παράλληλα να φτάσει στις τέσσερις νίκες σε ισάριθμους φέτος αγώνες στη διοργάνωση.
Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει στα play offs το νικητή του αγώνα Γκεντ – Πογκόν Πολωνίας. Στον πρώτο αγώνα νίκησαν με 5-0 οι Βέλγοι.
Η ΑΕΚ μετά το 1-1 στη Λάρνακα, στο γειτονικό Ισραήλ και συγκεκριμένα στο Bloomfield Stadium (ώρα έναρξης 20:00) θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ-Αβίβ με στόχο την πρόκριση που θα της δώσει θέση για τα play offs.
Ο νικητής του πιο πάνω αγώνα, ακολούθως θα αναμετρηθεί με το νικητή του αγώνα NK Τσέλιε Σλοβενίας – Νέμαν Γκρότνο Λευκορωσίας. Στον πρώτο αγώνα νίκησαν με 1-0 οι Σλοβενοί και ο επαναληπτικός θα γίνει στην Ουγγαρία.