Παραλαμβάνοντας το βραβείο του για την ανάδειξή του ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ για τη φετινή σεζόν από την Ένωση Συντακτών Ποδοσφαίρου, ο Μοχάμεντ Σαλάχ έδειξε πανέτοιμος για τη νέα συνάντηση με τη Ρεάλ σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2018. «Ναι, ήρθε η ώρα για την εκδίκησή μας» τόνισε.
Ο Αιγύπτιος αστέρας της Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης παραβρέθηκε σε εκδήλωση ώστε να παραλάβει την διάκριση με την οποία τον τίμησαν για φέτος οι Συντάκτες Ποδοσφαίρου, αναδεικνύοντάς τον ως τον καλύτερο της Πρέμιερ Λιγκ.
Έχοντας κάνει πράγματα και θαύματα με 30 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και φυσικά ετοιμάζοντας για τον Φαμπίνιο το πρώτο γκολ απέναντι στην Βιγιαρεάλ δείχνοντας το δρόμο για την ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σαλάχ δήλωσε:
«Είναι ευκαιρία για εκδίκηση. Είμαι ενθουσιασμένος για τον τελικό. Είχα πει και νωρίτερα ότι ήθελα την Ρεάλ στον τελικό. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι και θα πρέπει να επικεντρωθούμε απόλυτα σ’ εκείνο το ματς.
Βέβαια έχουμε και τα παιχνίδια της Premier όπου πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ωστόσο, είναι ώρα για την εκδίκησή μας κόντρα στην Ρεάλ».