ΑΕΚ: Βάσιμες ελπίδες να προλάβει τον τελικό ο Μπογέ

Ο Λούκας Μπογέ κατάφερε στην προπόνηση της Πέμπτης να πραγματοποιήσει μέρος του κανονικού προγράμματος και έτσι έχει βάσιμες ελπίδες να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Η μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού που υπέστη ο Μπογέ στο ματς με τη Λαμία καθιστούσε από την πρώτη στιγμή αρκετά αμφίβολη τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι ελπίδες δεν είχαν χαθεί με τον Αργεντινό να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση.

Οι ελπίδες αυτές αυξήθηκαν στην προπόνηση της Πέμπτης καθώς ο Μπογέ μπορεί να συνέχισε θεραπεία και ατομικό, ωστόσο κατάφερε να βγάλει και μέρος του κανονικού προγράμματος, κι αυτό μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από τον τραυματισμό του! Φυσικά πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν μέσα στις επόμενες μέρες και κυρίως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Όσον αφορά τον Χρήστο Αλμπάνη, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός και σήμερα παρέμεινε κλινήρης λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Παρασκευής στα Σπάτα στις 10:30, συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία τους για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.