Τρεις Κύπριοι με τον ΟΣΦΠ στο τουρνουά της Παιανίας (pics)

Tρεις νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές της σχολής του ΟΣΦΠ στην χώρα μας θα ενταχθούν στον Ολυμπιακό Πειραιώς για να αγωνιστούν στο τουρνουά της Παιανίας.

Αναλυτικά:

Δεύτερο κάλεσμα μέσα σε ένα μήνα, από τον επίσημο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για τρεις Κύπριους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις σχολές Κύπρου.

Πρόκειται για τους ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ γεννημενος το 2008 από τη ΣΧΟΛΗ της ΛΑΡΝΑΚΑΣ κ τους ΑΝΔΡΕΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ και ΜΑΡΙΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ γεννημένοι το 2006 από τη ΣΧΟΛΗ της ΛΕΜΕΣΟΥ.

Τα παιδιά θα συνοδευτούν από τον Τεχνικό Διευθυντή των Σχολών του Θρύλου στην Κύπρο κ. Μάριο Κουδελλή, για να συμμετάσχουν σε τουρνουά στην Παιανία το οποίο διοργανώνει ο ΠΑΟ.

Τα νεαρά ταλέντα της Κύπρου θα ενσωματωθούν μαζί με τα αγωνιστικα τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ του 2008 & 2006, όπου κ θα αντιμετωπίσουν δυνατες ομάδες της ΕΛΛΑΔΑΣ αλλά κ του εξωτερικού όπως είναι οι LIVERPOOL, PARTIZAN Βελιγραδιου, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΑΡΗΣ, ΠΑΝΙΟΝΙΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, αλλά κ άλλες ομάδες από ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, κα.

Η πιο πάνω διαδικασία είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς η οποία γίνετε στις σχολές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην ΚΥΠΡΟ, η οποία παρακολουθείται στενά από τον επίσημο ΘΡΥΛΟ, αφου και αλλά παιδιά έχουν επισκεφθεί και θα επισκεφθουν το προπονητικό κέντρο στο ΡΕΝΤΙ.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας.