Παιχνίδι… ζωής και θανάτου

Έτσι αντιμετωπίζουν το προσεχές (04/05, 19:00) μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στον Απόλλωνα.

Το -3 από τους πρωταθλητές είναι δύσκολο να ανατραπεί, αλλά στον Απόλλωνα θεωρούν ότι η αναμέτρηση με τους «γαλαζοκίτρινους» στο ΓΣΠ αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπούν στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου, έστω και δύο στροφές πριν το τέλος της σεζόν.

Αν οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή καταφέρουν να αποδράσουν από το γήπεδο της πρωτεύουσας στην 8η αγωνιστική των play-offs με το διπλό, τότε η βαθμολογική διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ θα εκμηδενιστεί και τότε όλα θα κριθούν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κίνητρο για τους «κυανόλευκους» σε ένα παιχνίδι… ζωής και θανάτου. Το λέμε αυτό καθώς σε αντίθετη περίπτωση και σε περίπτωση ήττας, η διαφορά φτάνει στο -6 και εύκολα γίνεται αντιληπτό ποιος θα αγκαλιάσει αυτό τον τίτλο.

Μέχρι τότε, ο Απόλλωνας έχει μπροστά του άλλη μία εβδομάδα για να προετοιμαστεί κατάλληλα, να δει τι πήγε λάθος στα παιχνίδια με την ΑΕΛ που προηγήθηκαν και να μελετήσει καλύτερα τον ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε στην αναμέτρηση αυτή – παρά τις σημαντικές απουσίες –  να παρουσιαστεί 100% έτοιμος.

Τάσος Θεοδώρου