Μητέρες και παιδιά έρμαιο στα χέρια ενός κρυμμένου για χρόνια κατά συρροή δολοφόνου

Δεν είναι μόνο μεγάλη η λίστα των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου που συγκλονίζει με τις δολοφονικές του ενέργειες ολόκληρη την Κύπρο.
Το  γεγονός και μόνο πως, ένας οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, σκότωσε δύο μητέρες και τα παιδιά τους, προκαλεί τρόμο αφού εκτός από το πρόσωπο ενός ανθρώπου της διπλανής πόρτα, έκρυβε και αυτό του μανιακού δολοφόνου που διψούσε για θάνατο.

Αδίστακτος όσο ποτέ… και χωρίς φραγμούς. Ο 35χρονος δολοφόνος που έσπασε στην ανάκριση και παραδέχθηκε επτά φόνους γυναικών, ανάμεσα σ΄αυτές και δύο ανήλικων παιδιών, τις οποίες παγίδευε και έκλεινε ραντεβού θανάτου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στη συνάντησή του με την 38χρονη Marry Rose, από τις Φιλιππίνες, είχε ζητήσει από την 38χρονη να φέρει μαζί της και την εξάχρονη κόρη της, με πρόφαση να συναντήσουν τα δικά του παιδιά.
Με την ανεύρεση της σορού της 38χρονης από το φρεάτιο στο μεταλλείο του Μιτσερού, ο 35χρονος παραδέχθηκε και τη δολοφονία της εξάχρονης, Sierra, το πτώμα της οποία αναζητείται μέχρι και σήμερα, αφού ο ύποπτος ισχυρίζεται ότι είχε πετάξει το εξάχρονου αγγελούδι στη λίμνη Μεμί.
Όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που σκότωνε εν ψυχρώ ένα παιδί… Ο 35χρονος, μετά από εξαντλητική ανάκριση, παραδέχθηκε πως ανάμεσα στα επτά του θύματα, εκτός από την εξάχρονη Sierra, υπάρχει άλλο ένα κοριτσάκι από την Ρουμανία και η μητέρα της, επίσης από την Ρουμανία.
Από τις λίστες, των ελλειπόντων προσώπων της Αστυνομίας και της Interpol, δεν φαίνεται να υπάρχουν πληροφορίες για μητέρα και κόρη από την Ρουμανία, ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια μόνο μια είναι η περίπτωση, αυτή των Livia Florentina Bunea 36 χρονών και της 8χρονης Elena Natalia Bunea, οι οποίες απουσιάζουν από την οικία τους, από τον Σεπτέμβριο του 2016.
Υπενθυμίζεται πως, οι πολύωρες έρευνες οι οποίες ξεκίνησαν από τις 14 Απριλίου μετά τον εντοπισμό της Marry Rose και ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα, στο φρεάτιο του θανάτου στο Μιτσερό, δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα, αφού δεν εντοπίστηκε άλλη σορός.
Ωστόσο, κατά την ανάκρισή του, ο 35χρονος,  υπέδειξε νέο σημείο, το οποίο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον υγρό τάφο από λατομείου, και στο οποίο παραδέχθηκε ότι έριξε άλλα τρία θύματα, μεταξύ των οποίων τη μάνα και την κόρη από την Ρουμανία, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το 2016.
Όσον αφορά την σορό της εξάχρονης Sierra, ο 35χρονος δολοφόνος, επιμένει πως βρίσκεται στα επικίνδυνα νερά της λίμνης Μεμί, στο Ξυλιάτο, όπου σήμερα θα επιχειρήσουν με την χρήση σκάφανδρου, δύτες της ΕΜΑΚ.
Οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή παρέα με τα δύο αγγελούδια τους που είχαν φέρει στον κόσμο. Μάνες και κόρες ήταν μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο…