Η ετικέτα της «looser» που θέλει να αποβάλει

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Με κάθε σεβασμό απέναντι στην ιστορία και στο κύρος της ΑΕΛ.

Η ετικέτα της ομάδας «looser» έχει κολληθεί από αρκετούς «καλοθελητές» στους «γαλαζοκίτρινους», κυρίως λόγω των πολλών ανεπιτυχών συμμετοχών της σε τελικούς κυπέλλου (2003, 2004, 2009, 2012, 2013, 2015) των τελευταίων δεκαετιών.

Βεβαίως, οι καιροί και τα δεδομένα αλλάζουν και η ΑΕΛ έχει φέτος αποδείξει ότι τόσο η πορεία της στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο δεν ήταν τυχαία. Θα πρέπει όμως στο φινάλε της σεζόν να επισφραγίζει με κάποιο τρόπο την επιτυχή της διαδρομή.

Μια κατάκτηση ενός τίτλου και στην προκειμένη του κυπέλλου, θα ήταν ό,τι πιο ιδανικό της έχει συμβεί μετά την τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος του 2012.

Θα αποβάλει έτσι και την ετικέτα που έχουμε προαναφέρει. Η αλήθεια είναι ότι έξι σερί συμμετοχές σε τελικό κυπέλλου, χωρίς διάκριση, είναι ήδη πολλές…

Τάσος Θεοδώρου

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!