Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

DRONE: Πίσω, πάρα πολύ πίσω…
Drone

DRONE: Πίσω, πάρα πολύ πίσω…

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Υπάρχουν περιόδοι στη δημοσιογραφία που πραγματικά διερωτάσαι αν εσύ ακολουθείς τις εξελίξεις σε μια κοινωνία ή αν αυτές σε έχουν ξεπεράσει αφήνοντας σε πίσω, πολύ πίσω.

Διαβάστε επίσης: DRONE: Τελικά χρεοκοπήσαμε;

 DRONE: Αυτό που θέλουν και αυτό που δεν χρειάζονται

Ναι, τους τελευταίους μήνες δεν είναι λίγοι οι συνάδελφοι που έχουμε μείνει πίσω. Πίσω από ψυχικές δυνάμεις, πίσω από αντοχές, ηρεμία και καθαρό μυαλό με όλα όσα καλύπτουμε.

Από που να ξεκινήσουμε; Από την απαγωγή ανήλικων παιδιών σε δημοτικό σχολείο της Λάρνακας, από την πυρκαγιά στην Παναγιά των Παρισίων, από το θάνατο ενός 16χρονου παιδιού λόγω bullying ή από τον serial-killer που ακόμα δεν ξέρουμε πόσα θύματα κρύβει;

Στιβάχτηκαν όλα σαν ένα βουνό. Για να συγκλονιστεί ολόκληρη η κοινωνία και στην Αγία Εβδομάδα. Δεν έφτανε δηλαδή το θρησκευτικό πένθος, ήρθε και η τελευταία υπόθεση για να ρίξει μαύρο σε όλα…

Βεβαίως, η ζωή ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν είναι εύκολη. Ιδιαίτερα όταν έχεις βιώσει σε προσωπικό επίπεδο την αθλιότητα τόσο σε σχολικό, στρατιωτικό, φοιτητικό, όσο και σε επαγγελματικό περιβάλλον. Η δύναμη όμως του μυαλού και της ψυχής είναι αυτή που σε βοηθά να γυρίζεις κάθε ημέρα σελίδα, να γίνεσαι καλύτερος, να αφήνεις πίσω όσα σε πληγώνουν και όσα σε θυμώνουν και να προχωράς μπροστά προσπαθώντας να βελτιώσεις πράγματα και καταστάσεις.

Την κοινωνία την φτιάξαμε εμείς. Οι ίδιοι οι άνθρωποι της, οι ίδιες οι αρχές της. Ό,τι της συμβεί είναι αποτέλεσμα ενός φαύλου κύκλου που έχει σαν αρχή και τέλος όσους τη διαμορφώνουν, την καλλιεργούν, την ελέγχουν και την συνιστούν.

Καλή μας ημέρα, και Καλή Ανάσταση…

Τάσος Θεοδώρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ