Το καλοκαίρι θα είναι αλλιώς…

Δεν λέμε ότι ήταν λάθος η επιλογή στον Απόλλωνα να δοθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές σαν δανεικοί σε άλλες ομάδες καθώς με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαν να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους που θα τους κάνουν ακόμα πιο έτοιμους.

Ειδικά όταν μιλάμε για νεαρούς είναι σημαντικός ο χρόνος συμμετοχής σε ανταγωνιστικό επίπεδο και αυτό επετεύχθη φέτος με τους παίκτες που στάλθηκαν δανεικοί. Τρία ονόματα θα σας πούμε και χωρίς να το αναλύσουμε το πράγμα θα καταλάβετε ότι θα επιστρέψουν πολύ πιο έτοιμοι στο Κολόσσι το καλοκαίρι.

Ματίας Σπόλιαριτς, Γιάννης Πίττας, Ανδρέας Καρώ. Πρόκειται για τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν φέτος με την παρουσία τους σε Αλκή, Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Πάφο αντίστοιχα.

Έδειξαν ένα πράγμα, ότι αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία στον Απόλλωνα και μένει να δούμε πως θα προχωρήσει το πράγμα με το ξήλωμα που θα γίνει στους «γαλάζιους» ενόψει και της νέας χρονιάς.

Αν ήταν οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ το πιο πιθανό είναι ότι θα αποτελούσαν επιπλέον επιλογές τώρα που είναι η ομάδα «πληγωμένη» αλλά χωρίς τον αριθμό των αγώνων που έδωσαν φέτος. Το καλοκαίρι θα είναι αλλιώς.