Στεφανία Λόκα: Το εκρηκτικό κορίτσι που τραγούδησε το «πουλάκι τσίου» (pics)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Συστήνεται στο κοινό και προκαλεί με το σεξαπίλ της

Η εμφάνισή της παραπέμπει σε top model, ωστόσο η μουσική είναι αυτό που την κέρδισε! Η Στεφανία Λόκα ή αλλιώς Stefany Loca ακολουθεί τα όνειρά της στο εξωτερικό, εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό και τις φωτογραφίες της στο Instagram, ωστόσο πρόσφατα έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

«Εγώ είμαι το Πουλάκι τσίου. Έγινε τεράστια επιτυχία. Το άκουγα συνέχεια, όπου πήγαινα, εκτός δουλειάς, στο σπίτι μου τα ξαδερφάκια μου τα μικρά είχαν το πουλάκι τσίου. Μου είχε γίνει εφιάλτης αυτό το τραγούδι. Κανείς δεν ήξερε ότι ήμουν εγώ», δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η καλλονή.

Στεφανία Λόκα: Το εκρηκτικό κορίτσι που τραγούδησε το «πουλάκι τσίου» (pics)Στεφανία Λόκα: Το εκρηκτικό κορίτσι που τραγούδησε το «πουλάκι τσίου» (pics)Στεφανία Λόκα: Το εκρηκτικό κορίτσι που τραγούδησε το «πουλάκι τσίου» (pics)Στεφανία Λόκα: Το εκρηκτικό κορίτσι που τραγούδησε το «πουλάκι τσίου» (pics)Στεφανία Λόκα: Το εκρηκτικό κορίτσι που τραγούδησε το «πουλάκι τσίου» (pics)Στεφανία Λόκα: Το εκρηκτικό κορίτσι που τραγούδησε το «πουλάκι τσίου» (pics)Στεφανία Λόκα: Το εκρηκτικό κορίτσι που τραγούδησε το «πουλάκι τσίου» (pics)

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!


Σχετικές Ειδήσεις

Send this to a friend