Περιμένουν Ταραλίδη

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Ερμής «τρέχει» τον προγραμματισμό της νέας περιόδου, καθώς επιθυμεί να επιστρέψει στα «σαλόνια» του κυπριακού ποδοσφαίρου άμεσα, μετά από τον υποβιβασμό που ήρθε ύστερα από αρκετά χρόνια παρουσίας στον… αφρό.

Οι «φτεροπόδαροι» αναμένεται να δημοσιοποιήσουν ανακοίνωση για την πρόσληψη του Νίκου Παναγιώτου στην τεχνική ηγεσία, ενώ το θέμα με τον Γιάννη Ταραλίδη παραμένει ανοικτό και θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής που τιμά για χρόνια το σήμα του συλλόγου, δεν αποκλείεται να πάρει διπλό ρόλο, καθώς παίζει εκτός από Τεχνικός Διευθυντής να κάτσει και στον πάγκο ως βοηθός προπονητή για να έχει τον πλήρη έλεγχο των πραγμάτων.

Να σημειωθεί πως ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Πειραιώς δεν ξεκαθάρισε ακόμη εάν θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμη μία σεζόν.

Κυριάκος Αποστόλου

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!