Ομόνοια: «Όλοι υπό διαρκή αξιολόγηση»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ανακοίνωση από την Ομόνοια για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα ο οποίος ήταν η αφορμή να γραφτούν πολλά για τα στελέχη της ομάδας.

Οι «πράσινοι» μέσω της επίσημης σελίδας τους σημειώνουν ότι όλοι είναι υπό διαρκή αξιολόγηση, άρα κανείς δεν έχει σίγουρη τη θέση του.

Αναλυτικά:

«Διαπιστώνονται αρκετά δημοσιεύματα ή αναφορές σε σχέση με τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε την πάγια φιλοσοφία μας πως όλοι ανεξαιρέτως στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υπό διαρκή αξιολόγηση, είτε πρόσωπα, είτε διαδικασίες. Οι αποφάσεις λαμβάνονται στην ώρα τους και πάντοτε με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας μας. Απευθυνόμενοι στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θέλουμε να απολογηθούμε για την απαράδεκτη εμφάνιση και το αποτέλεσμα στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!