Το μέλλον του Βαρέλα και ο ΠΑΟK

Για προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Φερνάντο Βαρέλα για την ανανέωση του συμβολαίου και την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην Τούμπα κάνουν λόγο ρουμανικά ΜΜΕ.

Οι αναφορές στον ρουμανικό Τύπο γύρω από το μέλλον του Φερνάντο Βαρέλα συνεχίζονται και τη Μ. Τετάρτη (24/4) με τα νέα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία του 31χρονου ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «digisport.ro» η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και όπως επισημαίνουν ο Βαρέλα έχει δώσει τον λόγο του στον Ραζβάν Λουτσέσκου και θα μείνει στον ΠΑΟΚ για να τον βοηθήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα επισημαίνουν ότι η συμφωνία δεν έχει επισημοποιηθεί λόγω της εμπλοκής του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, που όντως είναι ένα «αγκάθι» πριν από την ολοκλήρωση της ανανέωσης του συμβολαίου.

Οι Ρουμάνοι βιάστηκαν να στείλουν τον Βαρέλα στην Κίνα και το MLS, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Λουτσέσκου που θα έφευγε για την Τουρκία ή την Ιταλία, αν και από το στρατόπεδο των Πρωταθλητών Ελλάδας δεν προκύπτει κάποια σοβαρή εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες που να φέρνει τις δύο πλευρές τόσο κοντά στην συμφωνία.

Ο Βαρέλα θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, ωστόσο φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη μέχρι να επισημοποιηθεί η όποια προφορική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.