Οι εισηγήσεις του Πουλλαΐδη

Υπόμνημα εισηγήσεων κατέθεσε το βράδυ της Τρίτης (24/4) στην τριμελή επιτροπή, με εισηγήσεις που θα πρέπει να υιοθετηθούν από τον σύλλογο για τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας αλλά και για αποφυγή των ίδιων λαθών.

Συγκεκριμένα οι εισηγήσεις που θα συζητήσει σε σημερινή του συνεδρία ο σύλλογος και ακολούθως θα τεθούν ενώπιον της Γ.Σ είναι:

-Να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της εταιρείας και να θεσπιστούν οι διαδικασίες που θα αποτρέψουν εκ νέου διοικήσεις όπως αυτές του Παντελή. Να μην λειτουργά ανεξέλεγκτα ο κάθε πρόεδρος με αποτέλεσμα να χρεώνεται στο τέλος η εταιρεία και ο σύλλογος.

-Να δημιουργηθεί επιτροπή ελέγχου η οποία θα ελέγχει τακτικά την εταιρεία και θα αξιολογεί την οικονομική κατάσταση με βασικό στόχο την τήρηση των προϋπολογισμών. Εάν οποιοδήποτε συμβούλιο θέλει να κάνει προϋπολογισμό μεγαλύτερο από τα έσοδα, τότε να υπάρχουν δικλείδες είτε με εγγυητική επιταγή είτε με άλλο τρόπο ώστε να μην δημιουργείται χρέος στα ταμεία.

-Να γίνει έλεγχος για τη διοίκηση των δύο τελευταίων χρόνων και να εξακριβωθεί κατά πόσο υπάρχουν ποινικά αδικήματα.

-Να γίνει πλάνο οικονομικής εξυγίανσης της εταιρείας.

-Να δημιουργηθεί επιχειρηματικό πλάνο για την εταιρεία.

-Να γίνει προσπάθεια αναβάθμισης του «Αντώνης Παπαδόπουλος» αλλά και των προπονητικών εγκαταστάσεων για να συνάδουν με το σήμερα.

-Να γίνει αναθεώρηση του ποσού που θα καταβάλλει η εταιρεία στο σύλλογο, μιας και οι υποχρεώσεις του συλλόγου προς τρίτους μετά την αναδιάθρωση δανείων έχουν διαφοροποιηθεί.

-Να προχωρήσουν οι διαδικασίες στον έφορο εταιριών και όλα τα διαδικαστικά που αφορούν τις μετοχές.

-Να γίνουν κοινές προσπάθειες για να εξευρεθούν επενδυτές για να δημιουργηθούν επιπλέον έσοδα.